Powiat Rzeszowski - siła inwestycji
Preferencyjne pożyczki między innymi na poprawę efektywności energetycznej

Wykłady na temat jakości żywności

Opublikowano: 2014-01-20 13:43:30, przez: admin, w kategorii: Region

RZESZÓW. Podkarpacki Oddział Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności organizuje na cykl wykładów otwartych „Jakość Żywności - Świadome Odżywianie”.

 

Odbywać będą się one na Wydziale Biologiczno-Rolniczym Uniwersytetu Rzeszowskiego (ul. Zelwerowicza 9 s.108 - aula

Pierwszy wykład zaplanowano na czwartek (23 stycznia 2014), na godz. 15.

Prof. UR Agata Znamirowska z Zakładu Technologii Mleczarstwa, Wydział Biologiczno-Rolniczy UR będzie mówić na temat „Z fermentowanym mlekiem przez świat…”.

Korzystamy z plików cookies i umożliwiamy zamieszczanie ich stronom trzecim. Pliki cookies ułatwiają korzystanie z naszych serwisów. Uznajemy, że kontynuując korzystanie z serwisu, wyrażasz na to zgodę.

Więcej o plikach cookies można dowiedzieć się na uruchomionej przez IAB Polska stronie: http://wszystkoociasteczkach.pl.

Zamknij