Podkarpacki Bazarek już 9 listopada
RZESZÓW. Regionalne chleby i wędliny, sery, miody, świeże owoce i warzywa, pyszne ciasta, ekologiczne przetwory - to wszystko będzie można kupić na Podkarpackim Bazarku w Rzeszowie.
Sprzedawane wyroby pochodzą od lokalnych producentów. Na bazarku pojawia się zazwyczaj około 100 wystawców z regionu. Oferowane przez nich produkty są świeże, smaczne, ekologiczne i zdrowe.
W jednym miejscu będzie można kupić wszystko - od jedzenia, przez wyroby pszczelarskie, różne odmiany roślin, po oryginalne rękodzieło wprost od ich producentów.
Dziewiąty już Podkarpacki Bazarek odbędzie się w sobotę, 9 listopada, w Parku Papieskim (koło katedry, na parkingu od strony al. Armii Krajowej) w godz. 8 - 14. Targ organizuje Podkarpacki Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Boguchwale i Urząd Miasta Rzeszowa.