Powiat Rzeszowski - siła inwestycji
Preferencyjne pożyczki między innymi na poprawę efektywności energetycznej

Konferencja ,,Innowacyjność w przetwórstwie mięsa w małym gospodarstwie’’

Opublikowano: 2016-03-24 17:22:02, przez: admin, w kategorii: Rolnictwo

BOGUCHWAŁA.

Fot. Pixabay/CC0

Fot. Pixabay/CC0

 

Podkarpacki Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Boguchwale organizuje konferencję ,,Innowacyjność w przetwórstwie mięsa w małym gospodarstwie’’.

 

Konferencja odbędzie się 31 marca 2016r. o godz. 9.30 w sali A

 

Program

 

9.00-9.15 Rejestracja uczestników

9.15-9.30 Powitanie gości – Jerzy Jakubiec, dyrektor PODR Boguchwała

9.30-9.45 Uroczyste otwarcie – Lucjan Kuźniar, członek zarządu województwa podkarpackiego

9.45-11.00 Analiza opłacalności przetwórstwa mięsa w małych gospodarstwach prof. dr hab. inż. Zbigniew Dolatowski, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie

11.00-11.30 Przerwa

11.30-12.15 Uwarunkowania formalno-prawne w przetwórstwie mięsa dr n. wet. Jacek Kozłowski, Wojewódzki Inspektorat Weterynarii zs. w Krośnie

12.15-13.45 Wsparcie finansowe z PROW 2014-2020 z działania ,,Przetwórstwo i marketing produktów rolnych” – Przedstawiciel Agencji Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa

13.45-14.00 Zasady współpracy producentów rolnych, przetwórców, nauki i doradztwa rolniczego w ramach Sieci na rzecz innowacji w rolnictwie – inż. Alfred Maternia, Podkarpacki Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Boguchwale

14.00-14.15 Podsumowanie konferencji

 

Korzystamy z plików cookies i umożliwiamy zamieszczanie ich stronom trzecim. Pliki cookies ułatwiają korzystanie z naszych serwisów. Uznajemy, że kontynuując korzystanie z serwisu, wyrażasz na to zgodę.

Więcej o plikach cookies można dowiedzieć się na uruchomionej przez IAB Polska stronie: http://wszystkoociasteczkach.pl.

Zamknij