Technolog żywności w Łańcucie
ŁAŃCUT.

Fot. Pixabay/CC0
Agencja Pośrednictwa Pracy Globale Ressource Humaine (nr licencji 8984), poszukuje dla swojego Klienta kandydatów/ki na stanowisko:
Technolog żywności
o specjalizacji piekarniczo-cukierniczej
Nr oferty: 01/04/2016/PL
Miejsce pracy: Łańcut
Kluczowe obowiązki:
• Nadzór nad procesem produkcji oraz przestrzeganiem receptur i zaleceń technologicznych.
• Opracowywanie receptur i technologii produkcji dla nowych produktów.
• Koordynowanie prac związanych z rozwojem i wdrażaniem nowych produktów.
• Tworzenie i nadzór nad dokumentacją technologiczną.
• Doskonalenie i optymalizacja istniejących procesów produkcyjnych.
Oczekujemy:
• Wykształcenia wyższego: technologia żywności.
• Znajomości zagadnień z zakresu systemów GMP, GHP, HACCP oraz ISO 22000.
• Kreatywności, samodzielności i inicjatywy w działaniu.
• Doświadczenie w pracy w przemyśle spożywczym - dział technologiczny, przemysł cukierniczo-piekarniczy.
• Znajomości języka angielskiego w stopniu komunikatywnym.
Oferujemy:
• Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę w firmie o międzynarodowej aktywności.
• Perspektywę rozwoju zawodowego oraz nabywania nowych kompetencji.
• Możliwość uczestnictwa w profesjonalnych szkoleniach.
• Niezbędne narzędzia pracy.
Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie CV na adres praca@grhpolska.com zawierającego zapis:
"Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Agencję Pośrednictwa Pracy Globale Ressource Humaine Sp. z o.o. z siedzibą ul. Laurowa 2, 35-232 Rzeszów moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)".
W temacie wiadomości prosimy wpisać stanowisko pracy oraz numer referencyjny.
Informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi osobami.











