Powiat Rzeszowski - siła inwestycji
Preferencyjne pożyczki między innymi na poprawę efektywności energetycznej

Szefowie kuchni w kalendarzu Makro Polska. Także z Podkarpacia

Opublikowano: 2019-01-03 00:55:11, przez: admin, w kategorii: Biznes

Makro Polska w ramach programu Polskie Skarby Kulinarne przygotowało limitowaną edycję kalendarzy na 2019 rok. Do udziału w projekcie sieć hurtowni zaprosiła czołowych przedstawicieli polskiej branży gastronomicznej.

Szefowie kuchni w kalendarzu Makro Polska. Także z Podkarpacia

 

W limitowanej edycji kalendarza ukazało się ponad 30 portretów polskich osobowości kulinarnych. Na humorystycznych, pozostających w konwencji kulinarnej zdjęciach pojawili się szefowie kuchni zaangażowani w program Polskie Skarby Kulinarne oraz ambasadorzy programu Kulinarne Zjednoczenie Polski.

 

- Poprzez wydanie kalendarza symbolicznie zamknęliśmy zeszłoroczną edycję Polskich Skarbów Kulinarnych i weszliśmy z naszym programem w kolejny rok - mówi Magdalena Figurna, menedżer ds. PR i Komunikacji Wewnętrznej w firmie Makro Polska.

 

Kalendarz trafi do szkół gastronomicznych, szefów kuchni, restauracji, hoteli oraz partnerów. Partnerami projektu są: Mlekovita, Polski Karp, Fanex, Prymat, Provincja, Kruszwica, Gastro Magic Service, Spółdzielnia Pszczelarska APIS oraz Akademia Inspiracji Makro. Patronat medialny objął miesięcznik „Food Service” oraz portale „Newsgastro.pl” i „Ouichef.pl”.

 

W sesji zdjęciowej udział wzięli dwaj kucharze pracujący na Podkarpaciu: Marcin Czekalewski – Oranżeria Hotel Rzeszów oraz Piotr Kaciuba – Zamek Dubiecko.

Ponadto: Cezary Powała – Studio kuchenne Makro Warszawa, Mateusz Ciołko – Perłowa, Przemysław Błaszczyk – Novo, Wojciech Harapkiewicz – Babinicz, Ireneusz Koniuszek – Restauracja Refektarz – Zamek Ryn, Michał Arciszewski – Prowincja, Łukasz Cichy – Biała Róża, Jarosław Sak – Trybunalska City Pub, Małgorzata Marchewka – Restauracja Folk Gospoda, Robert Żmuda – Gościnna Chata, Iwona Niemczewska – Z Drugiej Strony Lustra, Jarosław Walczyk – Pink Lobster, Mirosław Król – Fusion of Taste, Michał Szcześniak – Dom Wódki Elixir, Michał Bałazy – Cafe Bambus, Sławomir Saguła – Kiyrnicka by Saguła – Rezydencja Gubałówka, Mariusz Bizub – Restauracja Zakopiańska, Maciej Nowicki – Muzeum Pałacu Króla Jana III w Wilanowie, Janusz Fic – Dwór Sieraków, Marcin Nieznaj – Hampton by Hilton, Michał Markowicz – Resort Odyssey Kielce, Paweł Panek – Piwnica Wolnica, Michał Grzywacz – Studio kuchenne Makro Warszawa, Jakub Reszka – ORZO Poznań, Weronika Marcinkiewicz – Stara Kuchnia, Tomasz Tarka – Hotel Wieniawski, Paweł Serafin – Akademia Inspiracji Makro, Roman Gerasik – Schronisko Smaków Magdy Gessler, Wojciech Pasikowski – Czerwony Wieprz.

 

 

Korzystamy z plików cookies i umożliwiamy zamieszczanie ich stronom trzecim. Pliki cookies ułatwiają korzystanie z naszych serwisów. Uznajemy, że kontynuując korzystanie z serwisu, wyrażasz na to zgodę.

Więcej o plikach cookies można dowiedzieć się na uruchomionej przez IAB Polska stronie: http://wszystkoociasteczkach.pl.

Zamknij